voči
Anotace: Loisi Braillovi a tmě věčný
Vnímám jen ze zvuků
a z vůní kolem hlavy
znám v Braille Azbuku
a tóny jezů u Vltavy
slyšel jsem kdysi i šum stepi
jinak jsem díky lásce slepí
Plavu jen v bílý mlhovině
v inverzi sedlou nad údolím
nevidět slunce na Libíně
...tolik to bolí
Ještě že z dětství pamatuju
ty tváře blízkých
mámu,dědu
obrysy světa
v krasohledu
Chytit tak rybu zlatou
a nebo býti král
klidně dnes před devátou
kdyby se zázrak stal
království za zrak bych já dal...
Přečteno 396x
Tipy 26
Poslední tipující: Zpátky, Myrja, Zasr. romantik, labuť, kuskus pruhovaná, Psavec, Flamy, hašlerka, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)