Spojení
Pevně mě obejmi, pevně mě stiskni,
Pustit tě nemohu, pustit tě nechci,
Stehny na zádech, tlačím v pohybech,
Blíže a hlouběji v tělních záhybech,
Ve vlnách kroutím se, v tobě si zním,
Tělesno hamižně uvnitř plním,
Mravenci na těle, šimrání v břiše,
Mlaskání, bublání zvířecí říše,
Dlouze mě miluj, dlouze mě líbej,
Celým svým tělem drze se vtírej,
Bez pudu, instinktu a známých věcí
Lidskost svou nechám pohlavně téci,
Něžnost a násilí doplním chtíčem,
Konečné spojení bude tvým bičem,
Oddána rytmu, v bláznivé chvíli,
Vyčkávám na tvůj proudící příliv,
Lačně mě okupuj, lačně si vem,
Nechci se probudit, mám ženský sen.
Přečteno 596x
Tipy 2
Poslední tipující: Kamil Princ
Komentáře (1)
Komentujících (1)