Prostřeno do nebe
Je prostřeno do nebe
připraveno bohaté hodování
na úrovni - stolování
nekončící milování
v klíně nádherná je spíž
jen já a ty ve mě spíš.
Připraven je honosný stůl
jen na tvou čeká moje půl.
Smyslná a roztoužená
dívka Tebou políbená
zlatovláska andělská
ve chvíli už ďábelská
odlétáme - šťastný let
lásko tak v nebi, chci Tě hned...
...odhalena dívčí hruď
máš rád sladké? - tak dobrou chuť!
Přečteno 850x
Tipy 42
Poslední tipující: batůžek na motorku, hašlerka, Lioness, Vlk v rouše, Maličká Peťulka, P€ŤULK&, Němý_Vypravěč, Agniezka, Radek.oslov.Šafárik, Mounkey, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)