jen tak 4?
Anotace: básníkům a krizím
POEZIE
Jsem pravnuk Víti Nezvala
a prasynovec Dyka
má ségra znala Hrabala
a Páral do ní stříkal
na gauči Vládi Holana
v pyžamu S.K.Neumanna
hrubej byl prej jak Hrubín
a vona byla zmije
co znala všechny pyje
z hlubin vod český poezie...
KRIZE
To víš že ho honí
skryt houní
v svitu televize
zdarma a ne za peníze
...to víš krize
Bordely zejí prázdnotou
a šlápy u škarp zívaj nudou
voni snad dělat pudou
Neni peněz není lásky
ani karnevalů
prej to bude do třech králů
...pak to pomine
aeterne Deus,sancte Domine....
Přečteno 407x
Tipy 27
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, poustevník Jirka, Mbonita, labuť, Psavec, Zasr. romantik, Kubino 2, René Vulkán, al-pacino, mamina, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)