bomba
Anotace: Židům i Arabům smrti i snům.
Jsem jen voda tichá
co břehy podemílá
zrozena z ticha
v hluku si ustýlám
v Hebronu u Jericha
..jen tiše tikám
tiktaktiktaktiktak...
Pak stoly restaurací
rozhodím v mracích
znáte mne z demonstrací
Jsem pravda skrytá
v rozkroku vdovy černý
a když už vzduchem lítám
kolem je malicherný
svět kolem vás..
Jsem čas a časovaná
váš vlas,noci i rána
jsou tkaná vůlí mou
bacha jsem za tebou!
Přečteno 423x
Tipy 26
Poslední tipující: free, Zefi, Myrja, poustevník Jirka, labuť, Psavec, WAYWARD, Zasr. romantik, hašlerka, nejsembásník, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)