Anotace: chvalozpěv na nové Vyššebrodské pivo.... Genesis 1
Přijme tvoje putyka
i zasr. romantika?
Jazyk mám už na vestě,
tlak sto na dvě stě,
sic jsem dlouho na cestě,
řekni, kde ve městě
se sejdem a dáme žejdlíka,
tak pozvi mě, romantika!
Prosím ...
Estéčkama neskrblím!
31.07.2009 14:26:00 | Zasr. romantik