Eden
Anotace: komunistům z lásky!
Vedle mé sbírky pornokazet
vod A..do Zet
mám Leninovi spisy
a knížku ze záložny
kdysi to bylo možný
šetřit,mít pod prádlem ložním
ulitý ňáký prachy
nebyly měny,krize a krachy
leasingy,hypotéky
stejný trenky,cejchy a deky
jsme měli se sousedem
i platy...to byl Eden
V drátech ranče
na komanče
dej moč branče
vojna z Anče
udělá prej Kubu
z větví kmeny dubů
pro Eden odveden
vem kvér a drž hubu
braň ty dráty
rudý katy
nestydatý
jejich chaty
krve hnáty
ženovrahy
jejich prahy
bez výstrahy
střílej záhy
do zad dezertérů
co by chtěli
z toho ráje
a chtěj kazit atmosféru
Vedle mé sbírky fotek Merlin
diáky mám jak hořel Berlín
a v rozvalinách naděje
ve sloupech kouře,selský bouře
bída,svrab,mor a kurděje
...nudnej svět byl by bez děje.
Přečteno 451x
Tipy 20
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Xindy, Psavec, BERYL.K, labuť, Larey, hašlerka, zrrrr, ziriant, Zasr. romantik, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)