zkrat
Anotace: z včerejších zpráv
MATKA SMÝKALA DÍTĚTEM
PO PODLAZE OBCHODNÍHO DOMU!
Jatka..říkala Miluna
a věř tomu
to víš nervy
v práci se servi
dítě se vzteká
v regálech veka
okoralá
starej zas od šmíru
včera jsem prala
zmoklo mi prádlo
ucpaný umyvadlo
a von jen na to žrádlo
tak ňák to na mně padlo
ruplo mi v kouli
teď se tu choulím
za dveřmi cely
a nemám navařeno
..na neděli.
Přečteno 443x
Tipy 17
Poslední tipující: batůžek na motorku, Zefi, kuskus pruhovaná, Paulín, Psavec, BERYL.K, CorrimsonTom, labuť, Petbab, hašlerka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)