Děvka
Jsi ve mně rozlitý
Chladíš jak úplněk
Vylézáš z ulity
Svítíš si stříbrně
Ve dlaních vzpomínky
Na zádech cejch
Z košil jen komínky
Na chytrost glejt
Na límci rtěnku
Na zádech rýhy
Podepiš směnku
Počítám pihy
Nejsi můj ideál
Jsi prázdný sud
Zítra jdeš o dům dál
Žene tě pud
Neznáš mé jméno
Nejsi můj osud
Vše je přetrpěno
Jen padej odsud
Přečteno 553x
Tipy 40
Poslední tipující: Sýkorka07, PoeziGirl, Tanzania, kuskus pruhovaná, Bíša, Elza511, Zasr. romantik, Stoneman, vodnař, a_tao, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)