Proletíme se ...
Anotace: do míst, kde začíná duha...
Dívej se mi do očí,
víš, co ten pohled znamená?
Pojď, proletíme se,
dnes v noci jsem jenom tvá...
Proletíme se a najdem místo, kde začíná duha,
jsme jako její barvy, co v jednu se spojují,
společně zachytíme kouzlo okamžiků...
Okamžiků, kdy se dva lidé milují...
Pojď, zažijeme znovu bouři...
Nadechni se, teď přijde vlna rozkoše,
pak uslyšíš jen výkřik prostý:
"Jestesz moje życie, kocham cie!!!"
Ano, jsi můj život, miluju tě,
nemusím překládat ta slova kouzelná...
Buší mi srdce jako o závod,
dnešní noc byla vážně nádherná!!!
Přečteno 631x
Tipy 19
Poslední tipující: PPetrushka, Dreamer.In.The.Inside, floreciente, Gudula, labuť, nejsembásník, Psavec, Stoneman, WAYWARD, jedam, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)