stavy
Můj stav je bezůtěšný
vlaky spěšný
i vlaky pomalý
mizí mi do dáli
proč v dětství mi nalhali
že je život dlouhej?
Strouhej si ksichtem
o dna strouhy
ouvej je někdy člověku
když hlavou
jdou ti černý šmouhy
schovej se mámě pod deku
Říkám to jen tak suše
však víš..že z psaní bez retuše
prý dá se vyčíst i stav duše
..tak schválně jak na tom jsem?
pod i nad vídám černozem.
Přečteno 403x
Tipy 24
Poslední tipující: Rolnička, Zefi, zrrrr, Psavec, Zasr. romantik, Gudula, WAYWARD, Mbonita, Churry, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)