Verča
Zahraj mi harmoniko
ještě než zavřou víko
ty neplač Veroniko
vy sundejte to mlíko
a odžeňte ty ramena
kdo tady zasténá
jak baba stará
ať vyhulí si cara
Zahraj mi naposledy
ať v nebi mraky šedý
jsou jediný z tý dědiny
co slzu pustí u výpusti
bahňáku za rákosím
a taky prosím
vaše nosy s kapesníky
ať nehrajou tu komedii
já pořád žiji
a cítím rány
i když můj břeh je
z druhý strany
Až ztichne harmonika
housle a tuby
špalír si ze slušnosti
vožere huby
co moje Veronika?
co bude s ní?
Přečteno 406x
Tipy 20
Poslední tipující: hašlerka, Rolnička, Mario de Janiero, Zefi, Myrja, Mbonita, labuť, Zasr. romantik, Psavec, Makula, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)