Manželská etuda ..
Anotace: epizoda jedné noci....
Každá noc je obyčejná,
jeden muž a jedna žena.
Už je večer, rozestelem,
manžel se do klína dere.
Hezká chvilka, jen jdi na svou,
obě lampičky pak zhasnou.
Hodí nohu přes kotníky,
v tichosti mu podléhám.
Ať má pocit majetnický,
vždyť je přece domu pán.
O půlnoci noha přes boky,
další atak čekám k ránu,
až na hlavu míří útoky,
točí se jak v tobogánu.
Nebudu mít klidné stáří,
hlava drnčí na polštáři,
za zvuků motoru pily,
moje múzy v hlavě šílí.
Chvíle klidu, usínám,
už zas řeže další trám,
přes fousy jej zašimrám,
„Vždyť jsem ještě nezabral!“
Ráno bručí do pokoje:
Neusnul jsem chvíli ani!
Závidím ti ženo moje,
že máš takhle tvrdé spaní!
Mám jen jedno řešení,
v obýváku ležení.
Jenže!
Povinnost má manželína
/s mužem spát,/
dokud ji nezahrne hlína…
Přečteno 551x
Tipy 41
Poslední tipující: vodnař, Dota Slunská, fab four, Kapka, Bíša, bajoska, PoeziGirl, Kars, BERYL.K, Mbonita, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)