chutěpich
Možná že okem kosmonauta
z kouta se na tě podívám
z věšáku sundám dvoje pouta
a pak tě svalím na divan
Jsem krocan nadívaný
obecní kanec,krajskej bejk
co valí dámy na divany
jak sultán nebo šejk
V šejkru já míchám
v nápojích redbull
a pravej švédskej líh
s bylinou chutěpich
nebul vždyť budeš
taky jednou z nich...
Přečteno 444x
Tipy 22
Poslední tipující: Zefi, Radek.oslov.Šafárik, Mario de Janiero, Zasr. romantik, labuť, Psavec, Kubino 2, Ángela de Tártaro, Aliklat, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)