V těch nocích ...
V těch nocích
v nichž se touha skrývá,
zpoza rohu na tě kývá ...
V těch nocích
tisíc vůní saješ,
znenadání rychle taješ ...
V těch nocích
stovky lampiónů,
marně hledáš cestu domů ...
Z těch nocí
se ti motá hlava,
která láska je ta pravá?
V těch nocích
často klopýtáš,
s něhou v očích se mě ptáš:
,,Řekni,je to velká smělost,
zapomenout na dospělost?!"
V těch nocích ...
Přečteno 503x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, PANGÁSIUS, kouzelníček, Sleepwalker, Mbonita, Psavec, Kapka, danav, stravla, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)