rezervace
Anotace: těm co mne serou
Pro všechny co mně serou
jak šnečí budík v práci
založím rezervaci
zavřu je za dráty
a do nich pustím šťávu
jen jednou denně stravu
a pryčny tvrdý
jak hřbety knih od Drdy
Hlídat je bude radar z Brd
a z USA kucí vojenský
můj rotwailer a vzteklej chrt
a dva dozorci bosenský
co na pažbách s pařezů
maji spoustu zářezů
Pro všechny co mně serou
přez hrby stejnou měrou
jak Bosňák Srba
a Srb do všeho
kolem drbá
boha jeho
boha jebu
tam u Chebu
u německý hranice
z kurev slizká sliznice
a ostnatý dráty
s třítisíci watty..
Přečteno 353x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Radek.oslov.Šafárik, ziriant, Zasr. romantik
Komentáře (2)
Komentujících (2)