kyreta
Anotace: potkanům a potratům
Když jsem byl malej
chtěl jsem být gyndařem
a mizet v černých dírách
jak hvězdnej prach
jsem amatérsky hvězdářem
topím se občas v mlhovinách
a jsem alergickej na zápach
znám všechna souhvězdí
vesmírný hvězdokupy
plazím se nocí podél zdí
a sbírám z dlažeb chlupy
Jsem trochu úchyl
však to tajím
a ruchy města nevnímám
komety,chlupy
pak to zajím
tma,noc a já sám
se tou oblohou mihotám..
jako ty hvězdy u nádraží
jako ty ženy z kyretáží
než se jim otok vstřebá
pak máznou sádlem chleba
u várnic s čajem
a dál si jdou svým rájem...
Přečteno 445x
Tipy 15
Poslední tipující: Mario de Janiero, ziriant, Rolnička, Psavec, hašlerka, Zasr. romantik, Kanzy, Hazentla, al-pacino, Kapka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)