Živý sen

Živý sen

Anotace: Chtěli jste se někdy radši neprobudit a "snít" dál???

Mám teď v mozku pěkný zmatek,
je pondělí nebo pátek??
je mi teskno po těle,
nemůžu vstát z postele

Byl to sen a nebo nebyl
pořád v hlavě zní mi hlas,
sen byl krásný,jako živý
vrátit bych ho chtěla zas.

Neskutečný sen jsem měla,
živě jsem ho prožila,
milování nadpozemské,
jsem si s tebou užila.

Byl si něžný, romantický,
líbal jsi tak sladce moc,
jak by nikdy neskončila,
tahle fantastická noc.

Vůni tvoji pořád cítím,
kůže pálí jako čert,
udělala si snad ze mne,
paní noci jenom žert?

Je mi trochu smutno z toho,
že jsem vstávat musela,
ten krásný sen, co zdál se mi,
opustit jsem musela.

Dneska budu v noci čekat,
jestli se sen zas vrátí,
nebo jestli ve skutečnost,
se to všechno obrátí.
Autor hypertenze, 13.08.2009
Přečteno 737x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, vodnař, BArBArKO, Hazentla, Radek.oslov.Šafárik, bobi bobie, doktor srdcí
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře
líbí

Možná že se znovu stavím,
až budu zase jednou namol,
ke snížení tvého tlaku,
používej Trimepranol

08.12.2009 10:31:00 | BArBArKO

líbí

Houpala ses na obláčku,
vznášela se v oblacích?,
prožívalas ve snu lásku,
plnou vášně - emocí?

Proměň ten sen ve skutečnost,
jestli prožít to tak chceš,
pak už je však celkem jedno,
zda je noc či bílý den.
Ahojky Bobi

18.08.2009 06:56:00 | bobi bobie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí