Chtíč!
Anotace: ..něco po čem toužíme, ale dlouze to nejde..:)
Sbírka:
Mé výtvory
Píšu mé krásné lásce,
píšu mé drahé poloviččce.
Píšu jí, že jí strašně miluju,
píšu jí, že jí dlouze pomiluju!
Píšu ti, protože chci,
píšu ti, jak dlouho chci.
Píše mé srdce,
jak voníš, tak sladce!
Mé prstíky si hrajou na klávesnici,
kéž by si hrály tam, kde já chci!
Láska mi pracuje
a krásně si libuje.
Libuje si v něčem,
co voní sexem!
Jen tě pohladím,
říká mi,
ale pak už jen sedim
a pot po čele stéká mi!
Začervenám se,
políbím tě.
Tak moc po tvé osobě toužím,
pak už se jen ploužím!
Ploužím po cestě
a mé srdce chce tě!
Pojď ke mě blíž a pusu mi dej,
teď se jen nechej.
Nechej unést do říše fantazie,
kde chtíčem to žije!
Sex je velký chtíč,
kde od něj vezmu klíč?
Sex a city - jsou to dvě slova,
která se někdy rozdělí a to doslova!
Ovšem, když se spojí,
znamená to láska,
která těla rozpálí!
Nech mě cítit tvou vlkost,
snad to není už jen minulost!
Povídáš mi,
jak je dnes krásně.
Přitom já cítím mnoho vášně,
která jen tak nevyhasne!
Proč se směješ?
Protože je to pro mě směs.
Směs citů,
směs pocitů,
směs darů,
směs lásky plných tajů!
Rozpaluješ mě hned,
jak se na mě podíváš.
Hned, jak ve svých očích
chtíč skrýváš!
Tvůj něžný pupík,
tak krásný na pohled
a hebký na dotek!
Chci cítit tvé nahé tělo na mém,
chci líbat tě po mém!
Chceš něžnost,
doteků pár.
Chceš hravost,
pomilujem se jako pár.
Autí nám postačí,
jak skromný jsme to pár!
Fantazírovat je to naše,
není to jen klišé!
Ani nevíš,
jak moc mi tu chybíš.
Ani nevíš,
co cítíš!
Na obličej deku si dáváš,
ani nevíš,
jak krásné tělo máš!
Oči zavřené,
dech se zrychluje.
Potichu sténáš,
ale teď už jsi jen má!
Vychutnávám si tě,
mám prostě velké chutě!
Chutě po tobě,
přitahuju si tě k sobě,
chci tě víc a víc,
jsi prostě můj velký CHTÍČ!!
Komentáře (0)