starej vůl
Anotace: novým cajkům v erotice moji ženě Veronice
Neznám sice Sicílii
ani břehy Kostariky
zpocen nad mou Cecílií
noc co noc já dělám kliky
někdy rád..a někdy z musu
robert,klika z trolejbusu
koule Vendy,nový trendy
viagra a klacek z bendy..hokeje
je tu malá naděje
že já v tejdnu jedno z rán
..tě udělám
sem přec ještě stará škola
tak se doučuju
písí,cédé,dývka,časák
v tomhle světě teď já pluju
snad se nezrujnuju...
Přečteno 400x
Tipy 10
Poslední tipující: Rolnička, hašlerka, Psavec, mamina, sei to do, Mario de Janiero, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)