naši z Ktiše
Neřvi mi holka u toho
už kvůli sousedům
můj byt je země nikoho
ale ten dům i tváře důležitých
serou na naše city
Omítka ložnic se mi drolí
a strop koštětem proťukán
v meziskle starých okenic
honí se k ránu hejna vran
Musíš to se mnou dělat tiše
tak jako naši pod peřinou
má máma byla abatyše
a fotr jezdil se šalinou
Byli tiší
bytem v Ktiši
občas píší
zavolají..
špatně slyší
princip vyšší
život v ráji
byl jim bližší
byli myši
a věřili v lásku v máji...
Přečteno 321x
Tipy 13
Poslední tipující: hašlerka, Psavec, mamina, Mario de Janiero, Květka Š., Tacca, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)