jízda králů
Anotace: brazilským telenovelám
Netoužím se kouknout do Mekky
mít majlant,hrady,cesty daleký
dozorčí rady,zprávy výroční
chtěl bych se s tebou schoulit do deky
přes svátky vánoční
Tam v tichu pod larisou
bych možná věřil že jsou
ty láskochvíle
jak v druhým díle
brazilských seriálů
Mám v hlavě ještě
tu jízdu králů
kdy ze tmy a deště
a světa kalu
vstoupilas do mé hlavy
...tý slávy
srdce nezažilo
ze strání bílo
roztálo kolem nás
a čas šel chvíli zpět
a chůze byla let
a v letu oslepen
paprsky endorfinů
přestal jsem se já bát stínů...
Přečteno 447x
Tipy 21
Poslední tipující: střelkyně1, Psavec, Gudula, labuť, nejsembásník, Nergal, hašlerka, Květka Š., Zpátky, ziriant, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)