Slova lásky
Rozpálená těla chladí noční rosa,
z očí čtu si příslib nepoznaných vášní,
tvé vyznání lásky sviští jako kosa,
do těla se seká, ten pocit je zvláštní.
Tichá slova hladí, jizvy zarůstají,
jako balzám chladí posekaná místa,
necítím tu bolest, dech se láskou tají,
jsem už v sedmém nebi, tím jsem si teď jistá.
Umíš najít cestu k ukojení smyslů,
s Tebou projdu stezkou, bosá bez šatů,
tvoje dlaně jemně blíží se k mým tříslům,
rozechvíváš touhu rudých magmatů.
Přečteno 809x
Tipy 23
Poslední tipující: střelkyně1, Danushka, fab four, vodnař, kuskus pruhovaná, Tanzania, hašlerka, Psavec, Jarka, Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)