Czech jesle
Anotace: dávkám ne kulometným.
Většiny i menšiny
černý,žlutý,bílý
libový a mršiny
budou,jsou a byly
Chraň menšinu před většinou
výdělečně činnou
neb tě ztrestá
svou zlou slinou
Zlomky,počty,množiny
cifry,vejplatnice
což bych dělal koniny
práce nikdy více
strašně smrdí unavuje
a když vidím k ránu chuje
jak se choulí před tramvají
když by mohli dělat hají
Podpořička,piva víčka
sem tam ňáká brigádička
saťák,telka,veget v křesle
mám rád tyhle český jesle.....
Přečteno 374x
Tipy 10
Poslední tipující: Zasr. romantik, hašlerka, Psavec, Zpátky, Květka Š., labuť, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)