Anotace: Dříve hampejz, dnes erotický salón.
Hmmmmmm jenom přemýšlím jaké jsou ty děvenky doma....Jestli by po šichtě kde vám tak lichotí a hladí vaše smysly v erotickém prádelku, stihly skočit do školky pro jedno dítě ,zajet do kroužku pro druhé , nakoupit, přijít domů zapnout pračku , rozvařit večeři, napsat s dětmi úkoly, mezitím dožehlit prádlo ze včera , trochu uklidit než přijde tatka, a honem dodělat máčenku až táta přijde z domů at už jsou vykoupané a na stole voní večeře a tátu vítá jen vlídné doma...když přijde z ......práce?????
inu nevím ...
22.08.2009 20:39:00 | Nút
Děvenky krásné a živé jsou,zadara ale ne,ty jejich lichotky ti provětrají peněženku.
21.08.2009 19:54:00 | stravla
řemeslo má zlaté dno.
Hezkou dovolenou přeji a těším se na "o velbloudech" vyprávění.
21.08.2009 00:02:00 | hašlerka