z prázdnin pýr
Prázdniny z dlaně léta
začátkem září
sfoukneš jak pýr co poli létá
a sním i spoustu tváří
i lásky nový
i léta plnoletá
nedá se popsat slovy
a koupit z peněz světa
Řeč vln))))))
Kanáry,Krk i Kréta
nebo jen? Lipno,Slapy
Rút,Šárka,Petra,Margareta
ty dveře lásky zas mne trápí....
Přečteno 412x
Tipy 16
Poslední tipující: sei to do, Dota Slunská, takova, Nergal, Zasr. romantik, Radek.oslov.Šafárik, ziriant, Květka Š., nejsembásník, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)