O ní ...
když se napije, je nevěrná
když se napije, voní smíchem
neprozradí kousla svá tajemná
nepoví, čím uloví tě
svede tě očima bezednýma
řasami vtáhne tě k hříšným hrám
však přes to všechno není vinna
a ty víš, že o ni nehraješ sám
vsadíš na humor či na svůj look
romantiku si rovnou smaž
zašeptala, že zná tvých snů
tak co, chlapče, kolik dáš?
má duši na prodej
a tělo grátis
máš ji, když dáš jí
_________________naději k pláči
Přečteno 503x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)