air
Tam ve tmě u dna Atlantiku
v troskách trupu airbusu
mé slzy v tvém kapesníku
jsou pochovaný
jsou jak to moře slaný
mezi murénami
v perlotřpytu
u kokpitu
u skříńky černý
jak lucerny
tou tmou problikávaj
a nocí se mi zdávaj
Ráno se vzbouzím
s absencí tvoji přítomnosti
bytama bloudím
očima loudím
nohama pletu
a hledám tvoji siluetu
psal jsem už Sinuhetu
o lektvar zapomění
....ale není.
Přečteno 386x
Tipy 17
Poslední tipující: Mario de Janiero, Zasr. romantik, sei to do, Dota Slunská, northcarolina, Myrja, hašlerka, Mbonita, Květka Š., nejsembásník, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)