vdovec
Z růžový minulosti
do černý budoucnosti
..kráčím
Jsem rak tak krokem račím
trochu se mračím
radši se neotáčím
jestli jdu sám
nebo už v patách mám
tu divnou paní
který se nikdo neubrání
Přes mosty vratký
dva tam a jeden zpátky
a dávno na pohádky
nevěřím
k peklu dveřím
neb nebe není
v tomhle pokolení
a Řím zas hoří
rozedněním
A neklid v zemích klidu
a zmatek v pohlaví
a jen smrt střídá bídu
míjí a nezdraví
z bolesti staví pyramidu
a zanudluje rukávy
Z růžový minulosti
do černý budoucnosti
lávkami marnivosti
nad roklí žití
na lanech z nití
v sluncích a krupobití
zeshora mávám
a balanc zatím vyrovnávám
i když jsem na to sám....
Přečteno 332x
Tipy 19
Poslední tipující: harmony, Zefi, Mario de Janiero, Le ver luisant, northcarolina, Churry, hašlerka, Květka Š., labuť, Zasr. romantik, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)