Anotace: spoustě z vás
Co mi vadí nejvíce
že ta kurva má dědice!
A že další vidí,
jak se lidstvo šidí.
KSČM, ODS, ČSSD, lidovci,
další jejich pohrobci,
jiné strany, stejná hesla,
jejich cíl je být u vesla!
Brečím doma do rukávu,
mám z toho těžkou hlavu,
však politici serou na nás,
pro ně jsme jen trpná pakáž!
27.08.2009 00:44:00 | Zasr. romantik