Anotace: felčarům
..já si dám radši hašlerku. Mám ještě čtyři ruličky z dob, kdy byly za šedesát dnes již neplatných haléřů...
26.08.2009 19:47:00 | Mario de Janiero
...a lékárny jsou plný barevných krabiček za pár stovek...Jó takovej Majkl si mohl dovolit i pět doktorů...
26.08.2009 19:45:00 | Mario de Janiero