Nalej mi
Po schodech touhy ze stínů
prchají prsty ke klínu
ulétnou černí lišaji
němá jsou ústa
šeptají
krůpěje
bílého vína
z poháru tvého klína
nalej
a nebuď líná
až na dno
obrátím tu číš
v mých ústech
blíž
po cestách tónů klavírů
miluj mě s touhou pro víru
šeptej a nech snít
o tom
že mohl jsem Tě mít
Přečteno 498x
Tipy 30
Poslední tipující: Tanzania, batůžek na motorku, strawbery, floreciente, Kubino 2, Tacca, labuť, Mbonita, Rick, Zefi, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)