babí léto
V Rabí..tam pod hradem
to léto babí si nakradem
jak moje babi do foroty
až v zimě příjdou sloty
a zábst mne budou boty
pustím si léto na zahradě
natáhnu deku k palisádě
indoška,tranďák pak sundám Nadě
vrchní díl plavek z Teska
vždyť hezky je dneska
a babí léto do zásoby
v tý naší čtvrti můj plot zdobí...
Přečteno 439x
Tipy 14
Poslední tipující: harmony, Mario de Janiero, WhiteSkull, Myrja, hašlerka, Květka Š., Mbonita, Churry, Kapka, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)