Islandská
Anotace: katolíkům,protestantům
Vtiskla mi srdce do dlaně
tak jak se dávaj drobný
stydlivě s hlavou ke straně
řekla:schovej ho k sobě do úschovny
ve světě lotrů
má jenom tohle cenný
a není ani pojištěný
Řekl jsem holka to je nerozum
rozdávat srdce na počkání
známe se sotva pátky dva
a navíc já jsem bez vyznání
ty dcera katolíků
z vilový čtvrti v Reykjavíku
já jenom tulák z dostavníku
co zná jen cesty a pár triků
se sedmou pikovou
karban a putiky
prach cest a patníky
to je svět můj
tak jinam podkovou
má lásko hoď......
Přečteno 361x
Tipy 25
Poslední tipující: zrrrr, Gudula, Flamy, Mario de Janiero, Myrja, CyaNide, WAYWARD, Zpátky, hašlerka, Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)