krumlovský nokturno
Anotace: plusům a lidem kladným
Do oken tma
..číhá
léto se loučí
ve světlech loučí
dveře co nedolíhaj
a pizza připálená
v hlavě mám jména
a slova ve větách zamotaná
budou mi hlavou plavat z rána
po dlažbě kočičí
po mostě novým
jednou vám povím
kdo jsem a čí
v podzámčí
pánů z Rožmberka
z neděle do úterka
za dne i v noci
to genus loci
do sebe saju
ve větrech vlaju
jak trenky na věšáku
na odjezdy vlaků
a světa řády
lehám si zády
a když si nevím rady
piju
co? žiju jak každý druhý
i občas v trenkách pruhy
a spršky pomluv tlící
já hážu výsernicí
mého žití hradu
...jo a taky občas kradu.
Přečteno 371x
Tipy 22
Poslední tipující: harmony, Mario de Janiero, batůžek na motorku, Zpátky, labuť, nejsembásník, enigman, WhiteSkull, Zefi, Zasr. romantik, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)