LDN
Obcházíme eldéenky
k ránu než se rozední
kontrolujem střeva tenký
a hodiny poslední
truhlář bere míry
já opisuju diagnózy
tam u okna změř ty čtyry
zejtra pošlem vozy
Jó otáčet se člověk musí
splácím úvěr obchodní
potřebuju nový kusy
už jsem v skluzu vosum dní
Aby zase zima byla
a ňáký ty bouračky
streptokok a prasklá kýla
nevybraný zatáčky
sebevraždy,vraždy
spokojenost navždy
a vždy s moji firmou pohřební...
Přečteno 336x
Tipy 11
Poslední tipující: labuť, Květka Š., Hazentla, hašlerka, Mario de Janiero
Komentáře (9)
Komentujících (6)