Plavu si ráda...
Anotace: Velmi jemná erotika:))
Plavu si ráda
v řece doteků
když tvé ruce
kloužou po mém těle
krásně hladce a vřele
pak propadám se
hluboko hluboko
do postele
A nebo stoupám
k nebesům
kamsi k tajným
horkým snům
Ale já nesním
to je skutečnost
tohle se děje
je to přítomnost
To jen tvoje ruce
kloužou kamsi
do mých tajných míst
od kterých
jen ty držíš
ve svých rukách
správný klíč...
Přečteno 685x
Tipy 28
Poslední tipující: Kapka, kroužek, el viento, bobi bobie, maranika, labuť, údržbář, enigman, temny.bard, Giginka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)