Prázdné dlaně
ve vzduchu je cítit slabá vůně napětí
přivírám oči před ostrou vlnou zklamání
pomalu mi všechno krutě dochází
že on si prostě jednou dvakrát zaletí
a já zůstanu jen tou směšnou děvkou
s níž kažný věrný jen krátí čas
co chtěla ho jednou, teď chce ho zas
když ví, že má tu svou - jeho vysněnou
otvírám dlaně své ___ prázdné
utěšuji srdce své ___ kamenné
volám rozum svůj ___ ztracený
hledám naději svou ___ umírající
MÁM MÍŇ NEŽ NIC ...
Přečteno 524x
Tipy 6
Poslední tipující: Marupiara, zlomený a nanicovatý -__-, Lioness, Ejí, al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)