z hor
Mám kámoše kameny
co tečou z hor
staletí
dvě kila ozvěny
dvoustránku závěti
a odvahu lézt
po hřbetech cest
oblakům vstříc
na dosah hvězd
kterým chci říct
o tom mém trápení
o moji touze
o v srdci kamení
a černý strouze
ve kterých smutek
těch příběhů
už mi utekl
teď však z břehů
vylévá se
topí mi sny
už ho v pase
cítím jak mne objímá
koho to však dojímá
smutků,strastí
lásky,pastí
je všude kolem habaděj
to byl zase jeden příběh
uřvanej a neměl děj....
Přečteno 344x
Tipy 14
Poslední tipující: harmony, al-pacino, Mbonita, Mario de Janiero, Psavec, Kubino 2, hašlerka
Komentáře (4)
Komentujících (3)