Rýmy z touhy
Snesu ti i modré z nebe
z mých dotyků ať tě zebe
po polibku stěží dýcháš
říkej mi:,,Jak krásně vzdycháš´´
Miluju tě, naše těla
jsem z tebe celá rozechvělá
hraj si s mými ňadry dlouze
oddávám se lehce touze.
Nespí pro nás tmavá noc
mé kouzlo má nad tebou moc
stále nekončíčí nebe
miluješ mě a já tebe.
Přečteno 813x
Tipy 35
Poslední tipující: CRASH, 666.yorick, Elisha, Prokešová, Haniéčka, Lioness, NikitaNikaT., r-a-d-a, Radek.oslov.Šafárik, zelená víla, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)