..impressio..
Odhrnuls´opar snu a žádostivě vnikl
do světa bez světů, kde nic i vše má řád
Tvou vášeň bez hranic psal slepý na fascikl
Pak k lásce propůjčil Ti hbitý prstoklad…
Uzamkls´ústy vzdech a převzal jeho sílu
by vlétl do ticha, kde zalarmoval sten
I vzruch se nevratně řítil až k domicilu
Chtě slastí bezbřehou být v hloubi nerušen…
Nastražils´ z vjemů past a okrášlil je touhou
v objetí rozkoše tančících vrcholů
které snad ani squirt či oddech nepřemohou
Tříštivý mnohostěn i odlesk hranolu…
Přečteno 511x
Tipy 10
Poslední tipující: bobi bobie, hašlerka, Kapka, al-pacino, enigman, zelená víla, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)