Vášeň
Anotace: ...pár nevinných řádků ]:-)
Sbírka:
Stíny duše
Obleč si mojí kůži
pevně mě stiskni
Jak obejmout divokou růži
-však ty rány riskni
Spal mě Tvým dechem
pojďme být žháři
Začneme pelechem
a ohněm na polštáři
Na místech tvého doteku
vře moje kůže
je to jak v lávovým potoku
jak hladit trny růže
Vzrušující a tajemné
chtíč Ti hoří v očích
Bouřlivé a nejemné
a svět rychleji se točí
Přečteno 809x
Tipy 14
Poslední tipující: Zasr. romantik, Házté, Bíša, NikitaNikaT., bobi bobie, Prokešová, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)