Taky o sexu
Anotace: . . jen tak lehké pohlazení
Pohladím tě – dám ti pusu,
v náruči tě obejmu,
nenechavou mojí ruku,
hádej kam ji přesunu.
Ano ano hádáš dobře,
je to ruka šátralka,
přes tvé tváře i tvary oblé,
do skrytých míst se dostala.
Tam tě lásko lehce – jemně,
jen v náznacích doteku,
vzruším body které tebe,
dostanou až k vrcholu.
Přečteno 887x
Tipy 37
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Majdalénka, jitka.svobodova, 4LJFilip, Sisinka, Mišpule, Kett, Koza, PANGÁSIUS, Holis, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)