tchoř
V Černý Hoře na výboře
s fasádou jak rudý moře
stěžuji si paní Doře
co mizernej má plat
na souseda jenž chová tchoře
a smrdí mi z digestoře
že by jeden pad
A co mi řekla paní Dora?
kafe stydne,koláč korá
přijďte kolem třetí
se stížností do souvětí
řádně sepsanou
tak na brzkou shledanou...
Píšu stížnost
vzteklej vzteky
pak zapíjím pivem léky
na nervovovou soustavu
a čichový ústrojí
snad má stížnost obstojí
Jenže ouha ouha
Dora Dlouhá
je přítelkyní Marty
a ochránců zvěře party
Když jsem přišel
řekla pane
na krku se vzteklou žílou
to je od vás neslýchané
chtít vyhodit tu zvěř milou
mohla bych vás nechat zavřít
a možná i popravit
tak koukejte odtuď padat
a konečně nám dejte klid
A tak tu žíjem
koncem ledna
v bytě 3 a -1
na sídlišti Klíny
má žena a hospodyně
teď nepáchne do kuchyně
prý tam páchnou jiní.
Přečteno 600x
Tipy 17
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, had, Zasr. romantik, Mario de Janiero, WhiteSkull, Psavec, Zpátky, Květka Š., hašlerka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)