Anotace: tichu hor
"Slezl jsem a uviděl
přez aury monstrancí
tu faleš světa
která se splétá
z řečí v pavučinách
usíná na peřinách
jak rosa na pastvinách!
tohle je úžasně řečeno, tak nějak to vnímám tak..
tedy celé je to super, ale k tomu, co mě nyní trápí, asi nejvíc sedí ta jedna jediná sloka! díky
20.09.2009 15:33:00 | šuměnka