jarumávám
Anotace: teplu,slunci,jaru,létu...
Zaplať pánbůh..
už slezl sníh
a kytky v polích kvetou
courám se se Žanetou
přez úvoz zkratkou
k trati vlaků
před sebou hrnce sněhuláků
s radostí nakopávám
a zase jaru mávám
a slunci a ptákům opáleným
budoucím dovoleným
a vodám moří,řek a louží
jahodám,ženám..po nich toužím
když vítr jejich šaty zvedá
..vyznat se v jaru to je věda.
Přečteno 312x
Tipy 16
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Psavec, hašlerka, Zasr. romantik, Zefi, Mario de Janiero, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)