Anotace: Karafiátovi
Takovej brouček, když si chce vrznout, jemu se souček, snaží v šutr ztuhnout! To není humorné, to je vážné, když souček ztuhne, každá (skoro) zahne.
20.09.2009 22:38:00 | Zasr. romantik
Takovej brouček, když si chce vrznout, jemu se souček, snaží v šutr ztuhnout! To není humorné, to je vážné, když souček ztuhne, každá (skoro) zahne.
20.09.2009 22:37:00 | Zasr. romantik