Třiadvacet
Anotace: Lehce morbidní, no.
Nikdy nikým nechápaná
Probouzí se stále sama
Není vidu, není slechu
Po někom, kdo do pelechu
Chtěl by skočit zrovna s ní.
Nikdy nikým nechápaná
Nesnáší ta chladná rána
A tak jednou na svou střechu
Doběhne si pro útěchu.
Míjí patro poslední ...
Dvaadvacátý ...
Jednadvacátý ...
Přečteno 440x
Tipy 8
Poslední tipující: Lioness, Prokešová, enigman, Paulín
Komentáře (4)
Komentujících (4)