Bobřík
Anotace: Nemám rád holátka. Dámy prominou, jsem starý nemrava.
Holý klín ten na mou duši,
pedofily rajcuje,
dívka myslí, že jí sluší,
tak se chloupků zbavuje.
Bez okrasy klín je smutný,
kdepak je ta paráda,
kudrlinky jsou přec nutný,
proč je má tak nerada.
Holá kůže zrůžovělá,
vypadá jak prasečí,
mnoho krásy nenadělá,
to je prostě bez řečí.
Malý bobřík mužům stačí,
zázraky on udělá,
tyhle chloupky přece značí,
že je dívka dospělá.
Přečteno 614x
Tipy 52
Poslední tipující: PIPSQUEAK, casla, Písklátko, harmony, floreciente, bobi bobie, snupicek, NikitaNikaT., PPetrushka, Bíša, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)