browning
Až mrdne mně v kouli
za stovky boulí
za všechna příkoří
koupím si Browning ráže8mm
vystřílím školu v Záboří
ani svědomí
a psychodoktoři
léčebnej pobyt v zámoří
nepomůže
nuže...
Zejtra prej v zprávách po ránu
ta hrůza jako v Beslanu
jekot a zmatek
a hysterie matek
scéna jak z jatek
to jeden spratek
vysmál se nářku zdí
zamíchal osudím
kolika vám?
Přečteno 313x
Tipy 14
Poslední tipující: labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Kubino 2, Zpátky, hašlerka, Zasr. romantik, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)